Over ons

Wij nemen uw bedrijfsactiva over

De personen achter Totaalkoper

Wij zijn Sten en Roy. Twee ondernemers met ruim 10 jaar ervaring als opkopers van bedrijfsactiva. Combineer dit met de wil om het proces van opkopen en verkopen makkelijk te maken en dan ontstaat Totaalkoper. Al 10 jaar lang werken wij als opkopers aan mooie projecten. Als zakenpartners kennen we elkaar door-en-door, hierdoor gaan wij efficiënt te werk en halen wij het beste in elkaar naar boven.

Onze werkwijze

Zelf de inventaris op waarde te schatten is lastig. En het verkopen van uw overtollige of ‘oude’ inventaris kan lijken op een lang en ingewikkeld proces. Eenvoudig is het niet, maar met de juiste partij maakt u het uzelf wel een stuk makkelijker.

Veel opkopers nemen slechts een deel van uw kantoormeubilair, voorraad of inventaris over. Wij van Totaalkoper zien het als onze missie om dit hele proces uit handen te nemen. Wij zijn opkoper van het totale pakket, waardoor u minder zorgen heeft. 

We zorgen voor een snelle en zorgeloze overname van uw partij of boedel. Het wegnemen van uw zorgen staat bij ons hoog in het vaandel. Wij staan klaar voor ieder bedrijf met overtollig (kantoor)meubilair, inventaris, voorraad en zijn actief in vrijwel iedere branche. Iedere dag werken we er samen aan om dit te bewerkstelligen voor onze klanten.

Gratis waardebepaling