Opkoper restpartijen

Wij kopen uw restpartijen!

Een grote hoeveelheid aan restanten of restpartijen is niet wenselijk. Het kan een financiële belemmering zijn in de aanschaf van nieuwe voorraden. Ook in de opslagcapaciteit kan dit een last zijn, daarom bent u met een complete overname van uw restpartij snel geholpen.

Gratis waardebepaling

Opkoper restpartijen

Restpartijen opkopen

Soms zit u onvermoed met een magazijn vol met producten die u niet verkoopt. In dat geval kunnen overtollige restpartijen zorgen voor een lastige situatie.

Het resultaat is dat er geen plek is voor nieuwe voorraden of partijen. Uw opslagcapaciteit wordt hierdoor niet optimaal benut en kost u in feite geld, in plaats van dat het u geld oplevert. Dit kan een reden zijn dat u de hele partij wilt verkopen aan een opkoper.

Opkoper winkelvoorraad

Zoekt u naar een opkoper van winkelvoorraad? Zoek dan niet verder. Totaalkoper is een specialist in het opkopen van winkelvoorraden. Door onze kennis en ons netwerk weten wij alle verschillende soorten voorraad een nieuwe bestemming te geven. Hiermee bent u geholpen met opslagruimte in uw winkel en kunt u investeren in nieuwe voorraden. 

Totaalkoper helpt u snel en zorgeloos van uw restpartijen of voorraden af. Met meer dan 10 jaar ervaring in het opkopen van partijen, weten wij hoe wij u optimaal van dienst zijn. We zorgen voor een snelle waardebepaling en na een fysieke afspraak volgt een vlotte betaling.

Contact opnemen

Zo gaan wij te werk

Gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling

Via het waardebepaling formulier geeft u alle informatie over uw goederen
Bod

Wij doen een bod

Op basis van alle informatie en foto's doen wij binnen 24 uur een bod
Afspraak

Afspraak maken

We komen naar u toe om kennis te maken en bekijken de goederen
Vlotte betaling

Vlotte betaling

Wanneer alles in orde is schakelen wij snel, en is er een vlotte betaling

Wij zijn Totaalkoper

Bent u benieuwd naar het team van Totaalkoper? Lees ons verhaal en ontdek hoe wij samen met onze klanten aan mooie projecten werken.

Merkt u dat grote partijen blijven staan in uw opslag? Dan kan dit op langere termijn een probleem veroorzaken. Het kan er namelijk toe leiden dat er niet genoeg ruimte is voor nieuwe partijen of voorraden. Wilt u dit probleem voor zijn? Neem dan contact met ons op. Totaalkoper is dé opkoper van al uw restpartijen, voorraden en andere restanten.

Over ons

Ervaringen van onze klanten

Uw restpartijen of winkelvoorraad verkopen?

Neem contact met ons op! Wij staan u graag te woord in een vrijblijvend gesprek.

Bel ons via +31 6 39 22 90 00.

Of vul het gratis waardebepaling formulier in via de onderstaande button. Het team van Totaalkoper staat voor u klaar!

Gratis waardebepaling