Opkoper complete handel en goederen

Snel en zorgeloos van uw handel en goederen af

Verkoopt u complete handel en goederen en zoekt daarbij een betrouwbare opkoper? Totaalkoper is specialist in het ontnemen van zorgen, gedurende het proces van overname. Wij zijn dé opkoper als het gaat om uw kantoormeubilair, bedrijfsbeëindiging en restpartijen. Als opkoper zijn wij actief in het binnen- en buitenland.

U bereikt ons via het contactformulier. Na het versturen van het contactformulier nemen wij binnen 24 uur contact met u op en bespreken we het vervolgproces.

Liever een gratis waardebepaling ontvangen? Vul dan het gratis waardebepaling formulier in.

Gratis waardebepaling

Opkoper kantoormeubilair

De opkoper van:

Verschillende soorten bedrijfsactiva. Zo heeft u weer ruimte voor nieuwe investeringen.

Het proces van overname

1. De waardebepaling
Door een gratis waardebepaling krijgt u snel inzicht in wat wij kunnen betekenen voor uw overtollige handel en goederen. U biedt via het gratis waardebepaling formulier uw handel aan, waarna u van ons een bod op maat ontvangt.

2. We maken een afspraak
We maken samen een afspraak om de goederen te bezichtigen. Gezamenlijk checken we de staat van goederen. Zijn deze in dezelfde conditie zoals omschreven, dan kunnen we snel schakelen.

3. Vlotte betaling
Is alles in orde? Mooi! We ronden af en doen een vlotte betaling.
Wat volgt er dan vraagt u zich af? De rest kunt u aan ons overlaten. U hoeft zich niet druk te maken over transport of randzaken en kunt richten op nieuwe zaken.

Contact opnemen

Waarom verkoopt u handel aan Totaalkoper?

Als opkoper kopen wij uw complete handel en goederen in één keer op. Met een complete overname bent u snel en zorgeloos van uw partijen, kantoormeubilair of inventaris af. Dit biedt ruimte voor nieuwe investeringen, zoals het herinrichten van uw kantoor of de inkoop van een nieuwe voorraad. 

Totaalkoper weet dat het van groot belang is om uw voorraden om te zetten naar liquide middelen en de continuïteit van uw onderneming te waarborgen. Om die reden verzekeren wij een vlot handelingsproces en betaling. Aan het eind van de rit houdt u meer tijd en kapitaal over om te richten op de zaken die belangrijk zijn.

Zo gaan wij te werk

Gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling

Via het waardebepaling formulier geeft u alle informatie over uw goederen
Bod

Wij doen een bod

Op basis van informatie en foto's doen wij binnen 24 uur een bod
Afspraak

Afspraak maken

We komen naar u toe om kennis te maken en bekijken de goederen
Vlotte betaling

Vlotte betaling

Wanneer alles in orde is schakelen wij snel en is er een vlotte betaling

Bekijk hoe wij dat doen

Een professionele overname van uw volledige bedrijfsactiva? We leggen u uit hoe!

Onze werkwijze

Vertrouwd door onze klanten

Doe de gratis waardebepaling

Overweegt u om uw bedrijfsactiva te verkopen aan een opkoper? Laat uw goederen, kantoormeubelen of inventaris niet langer staan! Totaalkoper bepaalt vrijblijvend de waarde van uw overtollige activa. Vul het formulier in via de onderstaande button en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Gratis waardebepaling