Horeca opkoper

Besluit u om uw horeca activiteiten te beëindigen? Dan zoekt u een horeca opkoper die uw complete bedrijfsinventaris overneemt. Denk hierbij aan overname van overtollig horeca meubilair, apparatuur en voorraad.

Totaalkoper is met meer dan 10 jaar ervaring een gespecialiseerd horeca opkoper en ontneemt u van zorgen tijdens het proces van overname.

Gratis waardebepaling

Bedrijfsinventaris horeca

Opkoper horeca meubilair

Totaalkoper is een gespecialiseerd opkoper horeca meubilair en apparatuur. Bij het beëindigen van uw horeca activiteiten of het vernieuwen van uw horeca meubilair, wilt u zorgeloos en vlot van uw overtollige inventaris af. Hierdoor kunt u zich richten op belangrijke zaken, zoals het afhandelen van uw horeca activiteiten. Aan de andere kant bent u na de overname ook in de mogelijkheid om nieuw horeca meubilair te plaatsen.

Snel ruimte creëren voor nieuwe activa, dat doet u met Totaalkoper. De gespecialiseerde opkoper in horeca meubilair.

Daarom kiest u Totaalkoper

Al meer dan 10 jaar zijn wij bij uitstek de partij die uw inventaris vlot, vertrouwelijk en discreet overneemt. 

Circulair ondernemen

Door uw ‘oude’ horeca meubilair of inventaris te verkopen aan Totaalkoper draagt u bij aan een circulaire economie. Wij zorgen ervoor dat de inventaris een tweede of derde leven krijgt.

Contact opnemen

Onze werkwijze

Via een gratis waardebepaling formulier informeert u ons over de activa die u wilt verkopen. Aan de hand van een omschrijving en bijgevoegde foto’s doen wij een bod. Vervolgens maken we een afspraak waarin we gezamenlijk uw activa bekijken en nagaan of alles in dezelfde staat is zoals omschreven.

Als dit het geval is doen wij een vlotte betaling. Binnen 48 uur maken wij het afgesproken bedrag over. Ten alle tijden gaan wij vertrouwelijk en discreet met uw bedrijfsinformatie en -activa om. We nemen uw meubilair en voorraden zo snel mogelijk over, zodat u ruimte heeft voor nieuwe investeringen. 

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling

Via het waardebepaling formulier geeft u alle informatie over uw goederen
Bod

Wij doen een bod

Op basis van alle informatie en foto's doen wij binnen 24 uur een bod
Afspraak

Afspraak maken

We komen naar u toe om kennis te maken en bekijken de goederen
Vlotte betaling

Vlotte betaling

Wanneer alles in orde is schakelen wij snel, en is er een vlotte betaling

Wij zijn Totaalkoper

Benieuwd naar de personen achter Totaalkoper? Lees ons verhaal en ontdek hoe wij u van dienst kunnen zijn. We komen graag in contact!

Over ons

Ervaringen van onze klanten

Doe de gratis waardebepaling

Overweegt u uw bedrijfsactiva te verkopen aan een horeca opkoper? Laat uw restvoorraden of inventaris niet langer staan. Bij Totaalkoper laat u vrijblijvend de waarde van uw overtollige activa bepalen. Vul het formulier in via de onderstaande button en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Gratis waardebepaling