Opkoper kantoormeubilair

Snel en vertrouwd uw kantoormeubelen opkopen

Opkoper van kantoormeubilair, dat is één van Totaalkopers specialiteiten. Dankzij jarenlange ervaring en kennis als opkoper van kantoormeubilair kunnen wij uw kantoorpand snel leegruimen, waardoor er binnen no-time ruimte is voor nieuwe kantoormeubelen.

Gratis waardebepaling

Kantoormeubilair

Opkoper van al uw kantoormeubilair

Is er bij uw onderneming sprake van overtollig kantoormeubilair? Dan is Totaalkoper dé partij die u vlot en vertrouwd van uw meubelen af helpt. In heel Nederland zijn wij opkoper van kantoormeubilair, maar we denken ook buiten de landsgrenzen.

Het is ons doel om uw zorgen te ontnemen tijdens de overname van uw kantoormeubilair, waardoor u zich volledig kunt focussen op de herinrichting van het kantoor.

bedrijfsbeëindiging

Waarom laat u kantoormeubelen opkopen?

Als internationaal specialist in het opkopen van kantoormeubilair ontzorgen wij u snel en effectief van alle ongemakken die komen kijken bij het leegruimen van een kantoorpand. Onze werkwijze is vlot en onze overname zorgt binnen no-time voor een leeg kantoorpand, zodat u zich volledig kunt focussen op de herinrichting van het kantoor.

Duurzaamheid en circulaire economie zijn belangrijke thema’s in deze tijd. Daarom draagt Totaalkoper als opkoper van kantoormeubilair bij aan een circulaire economie. Wij geven uw ‘oude’ kantoormeubelen een tweede of derde leven in binnen- of buitenland, waardoor ze een nieuwe bestemming krijgen en niet onnodig verspild worden.

Wat biedt Totaalkoper als uw opkoper van kantoormeubilair?

  • Een gratis waardebepaling van uw kantoormeubilair
  • Een vlotte werkwijze, waardoor u snel kunt schakelen
  • Een betrouwbare en discrete overname
  • Bijdrage aan circulaire economie

Contact opnemen

Zo gaan wij te werk

Gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling

Via het waardebepaling formulier geeft u alle informatie over uw goederen
Bod

Wij doen een bod

Op basis van informatie en foto's doen wij binnen 24 uur een bod
Afspraak

Afspraak maken

We komen naar u toe om kennis te maken en bekijken de goederen
Vlotte betaling

Vlotte betaling

Wanneer alles in orde is schakelen wij snel en is er een vlotte betaling

Een nieuw leven voor kantoormeubilair

Vindt u circulaire economie belangrijk? Wij ook. In de huidige tijdsgeest is het van belang om na te denken over een alternatieve bestemming voor uw ‘oude’ kantoormeubelen.

Totaalkoper draagt – als opkoper van kantoormeubilair – bij aan een circulaire economie. Wij nemen uw ‘oude’ kantoormeubelen over en geven het een tweede of derde leven in het binnen- of buitenland. 

Zoekt u een partij die uw kantoormeubelen een nieuwe bestemming kan geven? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Kantoormeubilair verkopen?

Wilt u uw kantoormeubelen verkopen? Neem dan contact met ons op via het gratis waardebepaling formulier hieronder of bel ons direct op +31 6 39 22 90 00.

Of vul het gratis waardebepaling formulier in via de onderstaande button. Het team van Totaalkoper staat voor u klaar!

Gratis waardebepaling

Wij zijn Totaalkoper

Totaalkoper is gespecialiseerd in het opkopen van kantoormeubilair. Met jarenlange ervaring en kennis als opkoper van kantoormeubilair kunnen wij uw kantoorpand snel leegruimen, zodat er binnen no-time ruimte is voor nieuwe kantoormeubelen. Of het nu gaat om overtollig kantoormeubilair bij uw onderneming of een complete kantoorinventaris, Totaalkoper is uw betrouwbare opkoper in heel Nederland en zelfs daarbuiten. Lees ons verhaal en ontdek hoe wij samen met onze klanten aan mooie projecten werken.

Over ons

Ervaringen van onze klanten